ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICduminică, 9 decembrie 2012

STEMULINSTEMULINTM
Stemulin
 
ACTIVATOR DE CELULE STEM
STEM CELL ACTIVATOR 
O formula Canadiana Originala
STEMULIN: o alternativa naturala pentru transplantul de celule stem
90 CAPSULE
Fabricat in Canada conf. GMP si ISO 9001

Pret 161 lei

COMPOZITIE:
STEMULIN™………………………………..250 mg
(Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)
Extract din Phylum Chlorophyta……………..155 mg
 (20% Factor de Crestere CGF)
Concentrat de substante din glanda Timus..….22 mg
Concentrat peptidic din ADN..…………........45 mg
Concentrat peptidic din ARN..……….............22mg
ADMINISTRARE:
 3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului. In cazuri grave, doze mai mari pot fi adminstrate la sugestia noastra sau a medicului curant.
TRATAMENTELE CU CELULE STEM REPREZINTA ULTIMA    REVOLUTIE IN MEDICINA MODERNA
Celulele Stem reprezinta telmelia sistemului de regenerare si vindecare a organismului uman
                  Ce sunt Celulele Stem Adulte?
. Sunt celule nediferentiate care au capabilitatea de a se transforma in orice celula specifica organului sau tesutului in care se gasesc – directionate sau implantate.
. Sunt produse de maduva spinarii si de stern
. Practic pot regenera orce organ intern, elemente constitutive ale sangelui, mucoaselor precum si tesuturile tisulare(tesut nervos, cardiac, muscular, osos,etc)
. Cand un organ sau tesut se afla intr-o situatie grea din punct de vedere al capacitatii proprii de regenerare, elibereaza compusi chimici care au functie de marker, iar acestia sensibilizeaza maduva osoasa. Gradientul de markeri din circuitul sanguin si/sau limfatic, ajuta celulele stem adulte sa ajunga la organul afectat.
. Pe masura ce inaintam in varsta, cantitatea de Celule Stem Adulte se micsoreaza.

. Cand se ataseaza de un organ, celulele stem se multiplica de 3000-5000 de ori.
. Apoi incepe procesul de specializare de transformare in celulele specifice organului de care s-au atasat.

Formulatia din STEMULIN realizata in colaborare cu Laboratoarele Canadiene Celex au rezultat intr-un produs care completeaza gama Provita de produse originale unice.   Administrat singur sau in combinatii sinergice (ca de exemplu HGH-Activator), STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative.
Daca putem convinge organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire. Problema realizarii unui produs eficient implica 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un Activator de Celule Stem sa fie util pana la capat:
1.      Marirea productiei proprii de celule stem adulte in maduva osoasa (celule noi) sau in tesuturi (celule rezultate din diviziune celulara)
2.      Dar a mari productia de celule stem nu este suficienta daca nu intervine si un mecanism de eliberare a acestora in circuitul sanguin si limfatic.
3.      Mai mult, este necesar si un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, sa directioneze cu preponderenta aceste celule stem catre locurile unde este nevoie.
4.      Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se “transforme” in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale,  ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se găseşte în fiecare celula a unei fiinţe vii şi care este esenţială pentru identitatea organelor. ARN-ul este o molecula care are functia sa “inscriptioneze” ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ.
Ingredientele din STEMULIN adreseaza toate cele 4 etape necesare descrise mai sus.
           
RECOMANDARI:
  • Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite,  se poate asocia sinergic cu HGH-Activator
  • In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)
  • In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocia sinergic cu curatitoare arteriale (Formula FLOW, EDTA ) sau cardio protectoare (Coenzima Q10, HAWTHORN, )  
 Produs avizat IBA - Notificare Seria AA/3124/2009

REFERINTE
Woods K., Ann NY Acad Sci 2000; 908: 331-335
Liang L., Stem Cells, 2002; 20(1): 21-31
Erices A., Br. J Haematol, 2000; 109(1): 183-186

www.stemcellresearch.org/facts/asc-refs.pdf

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC