ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICduminică, 3 februarie 2013

CALCIU MAGNEZIU 1:1- 90 Tablete Ciocolata

CALCIU MAGNEZIU 1:1- 90 Tablete Ciocolata
Producator: ( Organika Health Products )Pret: 95 LEI (tva inclus)

CALCIU MAGNEZIU 1:1
90 Tablete de Ciocolata  a la Francaise
Poarta stampilele de calitate: GMP si ISO 9001
PLACUTE LA GUST
CONTIN XYLITOL PENTRU PROTECTIA DINTILOR
USOR DIGERABILE
RECOMANDAT PENTRU COPII SI PENTRU ADULTI
Compozitie:
Calciu(Carbonat de Calciu).....................250mg
Magneziu (Oxid de Magneziu)…………250 mg
Xylitol, Sorbitol, Stearat de Magneziu, Bioxid de Siliciu Coloidal, Arome naturale din lapte, Cacao neagra extra virgina, Aroma naturala de Cacao.

ADMINISTRARE 1 Tableta pe zi sau conform dozelor zilnice recomandate.
Se va administra de preferinta intre mese

Calciul este un element esential pentru sanatatea oaselor si dintilor. Calciul este necesar copiilor in perioada de crestere si pubertate (9-18 ani) dar si adultilor in special femeilor dupa varsta de 40 de ani sau suferind de osteoporoza. Doza zilnica recomandata este de 250-500 mg pe zi pentru copii si 500-1500 mg pe zi pentru adulti.
Xylitol este un alcool al zaharului care este produs  prin reducerea xylozei din zahar. Xylitolul exista in mod natural si in fructe, cum ar fi pere sau capsuni. Xylitol afecteaza compozitia bacteriana a cavitatii bucale chiar si in doze mici. Pe de alta parte, o doza relativ mare este necesara pentru a contrabalansa productia de acizi din jurul dintilor, conferindu-i astfel proprietati de protectie contra cariilor dentare si contra bacteriilor nocive.
Tabletele de Ca mg 1:1 sunt delicioase la gust si fac o adevarata placere din administrarea dozei zilnice de Calciu. Masticarea si amestecarea cu saliva maresc bioabsorbtia calciului.  
Ciocolata folsita de Organica (a la Francaise) este obtinuta din boabe de cacao neagra extra virgina de cea mai inalta calitate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC