ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICduminică, 3 februarie 2013

OXIGEN AEROBIC 60 ml Oxigen ActivOXIGEN AEROBIC 60 ml Oxigen Activ 

 

Producator: ( Organika Health Products )
Pret: 130 LEI (tva inclus)

OXIGENATOR AEROBIC
(Oxigen Activ Stabilizat)
"Esenta vietii intr-o Picatura Esentiala"
60ml
Fabricat sub stampilele: Q.C.M si ISO 9002
Un produs superior de la Organika
Oxigeneaza celulele
Reduce Radicalii Liberi
Concentratie dubla (doar 10-12 picaturi per priza)

COMPOZITIE:
Molecule de oxigen electrolitic (ioni negativi) stabilizat, intr-o solutie de apa distilata si clorura de sodiu.

ADMINISTRARE:
    *adauga 10-12 picaturi de 3 ori pe zi intr-un pahar cu apa (preferabil apa plata) si beti-l 
    *adauga 5-6 picaturi la litrul de apa plata. 60 ml sunt suficienti pentru tratarea a 150 litri de apa "oxigenata".
    *puneti 2-3 picaturi pe periuta de dinti apoi pasta de dinti si apoi spalati-va pe dinti in mod normal
    *Pentru apa de gura: adaugati incet (intr-un interval de 1 minut), 10 picaturi in aproximativ 50-60 ml de apa plata. Amestecati in gura si faceti gargara timp de minimum 1 minut.

RECOMANDARE: Actioneaza sinergistic cu SQUALENE care este un purtator de Oxigen.

Sportivii de performanta au nevoie de un supliment de oxigen in sange pentru a face fata eforturilor sustinute. Se va administra cu aproximativ 30-60 minute inainte de exercitii sau eforuri fizice (tip Gym

Oxigenul este denumit pe buna dreptate hrana vie a celulelor. In lipsa oxigenului celulele trec la procese anaerobice de fermentatie. Produsele de fermentatie fiind acide, conduc la transformarea celulei in celula canceroasa. Conditiile anaerobe sunt propice pentru inmultirea rapida a celulelor mutante conducind la raspindirea rapida a cancerului. Abundenta de oxigen stopeaza replicarea celulelor canceroase si le "sufoca". Cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca la baza aparitiei cancerului sta intr-o foarte mare masura si lipsa de oxigenare suficienta a celulelor.

Oxigenul este unul din elementele esentiale in mentinerea unui sistem imunitar puternic.

"Oxigenul joaca un rol esential in functionarea sistemului imunitar; ca de exemplu: rezistenta la imbolnavire, bacterii si virusuri" – Dr.Parris Kidd.
"Deficienta in oxigen este singura si cea mai mare cauza a imbolnavirii organnismului" – Dr.Stephen Levinc.
"cauza cancerului nu mai este un mister, stim acum ca apare ori de cate ori la celula ajunge cu 60% mai putin oxigen decat are ea nevoie" – Dr.Warburg, Premiul Nobel din anul 1931, pentru cercetari privind cauza principala a cancerul care este deficienta de oxigen la nivel celular.

Deficienta de oxigen in sange reprezinta startul catre pierderea imnunitatii si inceputul problemelor de sanatate: Cancer, Leucemie, SIDA, Candida, Ischemii, Deteriorarea nervilor si a impulsurilor nervoase ce duc la disfunctii partiale sau totale ale functiilor unor organe.

Celulele preiau oxigenul prin sange, care ajunge in acest lichid vital prin respiratie. Aerul pe care il respiram este insa mai putin bogat in oxigen – in urma cu aprox. 100 de ani aerul atmosferic continea 22% oxigen, astazi insa el contine doar aprox. 18%, iar in mediul urban doar 14-15%. De asemenea respiram un aer mult mai poluat, iar alimentatia nostra a devenit nesanatoasa; ducem o viata sedentara si plina de stress. Miscarea in aer liber, sportul de intretinere precum si o respiratie corecta sunt obiective din ce in ce mai indepartate. Toate acestea creaza premizele unei oxigenari deficitare.

Asadar, oxigenul ne da energie, vitalitate, sanatate.

Cum amelioram oxigenarea organismului?

*  Prin curatarea sistemului circulator de depunerile ce se acumuleaza in timp pe peretii vaselor de sange: LDL colesterol, ateroame, cheaguri de sange(varice,tromboflebita). Metodele cele mai eficiente sunt:
-          Zeolit – mineralul minune care este un detoxifiant/chelator si antioxidant extrem de eficient;
-         Adoua metoda de chelatie utilizand protocolul „Chelatin-Forte” sau Formula FLW(Bypass Nutritional)
    * Prin administrarea de OXIGEN AEROBIC care prin intermediul sistemului digestiv ajunge in sange sub forma de Oxigen Stabilizat care apoi se transforma in O2.
    *  Prin tratarea apei cu OXIGEN AEROBIC, astfel o transformam in „apa vie”
    *  Prin ozonificarea aerului pe care il respiram in interiorul casei sau apartamentului cu ajutorul unui aparat de ozonificare.
    
OXIGENUL AEROBIC a fost inventat in Canada si este realizat printr-o tehnologie ionica care stabilizeaza molecula de oxigen, astfel aceasta poate fi transportata prin procesul digestiv, unde este apoi eliberata sub forma de oxigen liber.
Acest tip de Oxigen Stabilizat de la Organika, are o durata activa in organism de 6-8 ore.
Datorita prezentei unui electron in plus, Oxigenul Activ(ionic) este un foarte bun reductor de radicali liberi. Asadar acest produs este si un antioxidant, in mod direct, prin prezenta acestui electron in plus.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC