ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICsâmbătă, 25 ianuarie 2014

ENERGIA GANDULUI IN CONCEPTUL HOLISTICSecretul chinezului care a trăit 256 de ani. Iată ce boli pot provoca gândurile negative

Conform înregistrărilor oficiale, Li Ching Yuen s-a născut în China în 1677. Principala sa îndeletnicire a fost să culeagă plantele din pădure și să le vândă oamenilor care sufereau de diferite boli.
În 1930 , ziarul New York Times a publicat un articol despre cel mai bătrân om din lume. Un jurnalist american descoperise anumite documente care atestau că Li Ching Yuen, în 1827 sărbătorise venerabila vârstă de 150 de ani. Conform înregistrărilor oficiale, chinezul a murit în ziua de 6 mai 1933, la venerabila vârstă de 256 de ani. Înainte cu o zi ca moartea să intervină, Yuen le-a spus studenților săi că și-a îndeplinit toate sarcinile pe această planetă și acum a venit timpul să plece acasă.
În nenumărate rânduri a fost întrebat care este secretul longevității. Yuen le răspundea curioșilor că viața trebuie tratată cu blândețe pentru că altfel timpul trece mult prea repede pe lângă fiecare. Un alt secret pe care îl invoca bărbatul se referea la tainele medicinei holistice. Chiar și în aceste zile, medicina clasică a ajuns în punctul în care confirmă că majoritatea bolilor cu care se confruntă omul survin în urma gândurilor negative. Tot ceea ce este viu deține energie, iar această energie se împarte în negativă și pozitivă. Dacă se provoacă un dezechilibru emoțional puternic sau gândurile negative sunt superioare celor pozitive atunci intervin și diferitele maladii.
În acest fel, gândurile noastre negative sunt cele care declanșează bolile, iar gândurile pozitive ar putea fi tratamentul universal pentru majoritatea maladiilor. Pe acest principiu s-a bazat Yuen pentru a duce o viață cât mai lungă și astfel a atins vârsta de 256 de ani.
Iată câteva exemple cum gândurile negative pot provoca anumite boli:
Gelozia – provoacă boli oncologice și slăbește sistemul imunitar
Răzbunarea – provoacă boli de piele și dureri de gât
Lipsa principiilor morale – boli cronice, infecții și boli de piele
Încăpăţânarea – diabet, migrene și inflamații
Minciuna – alcoolism, infecții fungice și slăbirea sistemului imunitar
Agresivitatea – cauzează ulcere gastrice , reflux acid, și negi
Reticența – boli de rinichi și schizofrenie
Cruzimea – epilepsie, astm și anemie
Apatia – provoacă diabet
Nestatornicia – provoacă probleme de fertilitate
Jignirile și nepoliteţea – cauzează diabet si boli de inima
Anxietate – produce tulburări digestive, boli de inima și de piele
Lăcomia – provoacă boli oncologice , obezitate și boli de inima

In articolele noastre intotdeauna am insistat pe conceptul holistic care contine 3 paliere: tratamentul, regimul de viata si mentalul care sunt la fel de importante. Mentalul, totusi, atunci cand reusesti sa te situezi total in campul de energie lumina,  este extrem de important. Exista intr-adevar conceptul autovindecarii printr-um menatal puternic si permanent pozitiv; acest concept a stat la baza medicinei in toate culturile stravechi: Tracia, China. India Vedica, Egipt si Grecia. Daca bolnavul este neincrezator si situat in domeniul energiei negative, nu se poate vindeca indiferent de valoarea tratamentului naturist adoptat.  Noi suntem adeptii parcurgerii simultane a tuturor celor 3 etape holistice pentru a reintra in armonica energetica initiala. Omul modern nu traieste conform preceptelor holistice, asa cum a trait maestrul  Li Chang Yuen, tocmai de aceea devine foarte vulnerabil si sensibil  la imbolnaviri. Mereu am subliniat importanta si forta gandului, deoarece gandul, cuvantul si fapta ne construiesc realitatea. Gandul trece prin orice material, astfel el influenteaza, si creeaza un camp de rezonanta. De aceea atunci cand gandim pozitiv, atragem evenimente pozitive, oameni pozitivi. Asa se explica ajutorul Divin, deoarece suntem in campul de Energie Lumina, iar Legea Rezonantei Divine/Universale actioneaza asupra noastra pozitiv, sau negativ, functie de gandurile noastre. Cei  ce  doresc o comunicare rapida cu noi, pentru a le sugera o linie de tratament si un program holistic, pot intra si pe mess: m.corneliu_lucian(yahoo).
www.cosmeticabio-zeolit.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC