ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICjoi, 16 ianuarie 2014

IRADIEREA, ZEOLITUL SI ALTE TRATAMENTE NATURISTE


Radioactivitatea apare datorita capacitatii uni atom de a se dezintegra si de a se transforma/transmuta intr-un alt atom. In acest proces el emite 3 tipuri de radiatii:
. Radiatia alfa pozitiva – emisie a nucleelor de heliu, se compun din doi neutroni fara sarcina electrica si doi protoni cu sarcina pozitiva. Cand trec printr-un material/corp, dau nastere la ioni – penetreaza pe odistanta mica deoarece isi consuma energia. Cand materiaelele alfa emitatoare sunt ingerate sau inhalate, energia particulelor alfa afecetaza tesuturile interne, de ex. plamanii;
. Radiatia beta negativa – emisie de electroni liberi prin transformarea nucleului atomic ce produce o traransmutare specifica reactiilor nucleare; penetreaza materialul intalnit pe o distanta mai mare; sunt nocive atunci cand sunt ingerate sau inhalate; nu pot penetra prin piele in organismul uman
. Radiatia gama neutra – emisie de radiatie elctromagnetica sau fotoni; ele pot traversa complet corpul uman. Razele X sunt radiatii gama cu energie scazuta – pot penetra tesuturile musculare fara a penetra oasele, de aceea sunt folosite in medicina la investigatiile prin radiografii.

Materialele radioactive elibereaza energia sub forma de unde sau particule. Pot contamina aerul, apa, solul, animale, plante si comunitati umane. Omul poate prezenta o contaminare externa si/sau o contaminare interna.

SURSE NATURALE

. Radiatia cosmica – particule de enrgie inalta raze gama
. Radiatia terestra – materiale radioactive existente in roci
. Radonul si thoronul – ajung la noi din pamant, mai ales prin fundatiile cladirilor
. Radiatia naturala din organism se mai numeste si radiatie de fond

SURSE ARTIFICIALE
. Radiografiile medicale si dentare
. Energia electrica
. Transportul si depozitarea materialelor nucleare
. Testarea armamentului nuclear
. Fumatul
. Arderea gazului pentru incalzit si gatit
. Utilizarea fosfatilor ca fertilizatori
. Televizorul
. Telefonul Mobil- radiatiile de mica frecventa
. Antenele de telefonie mobila- foarte nocive – instalate pe blocuri contrar tuturor normelor internationale. Aprobarile de instalare sunt un subiect tabu, nimeni nu discuta, nimeni nu cerceteaza.

EFECTE SI MANIFESTARI

Efecte biologice sau deterministe, pe termen scurt. Cu cat doza de iradiere a fost mai mare , cu atat apar efectele mai repede. In general apar inrosiri si/sau arsuri ale pielii, in cazuri mai grave boala de iradiere.
Efecete de stocare, sunt efecte bilogice intarziate, apar dupa o expunere continua si cumulativa. In acest caz creste riscul de cancer si de boli ereditare.

Simptomele primare ale iradierii sunt voma, greata, temperatura crescuta, diareea, descuamari, epilare partiala, prurit.

Organizatia Mondiala A Sanatatii(OMS), publica ostatistica privind radiatiile la care suntem expusi in decursul vietii:
43% radon
20% radiografii medicale
13% radiatii cosmice
8% alimente si apa
1% accidente nucleare si alte surse
La o doza de 0.25-1 sievert pe zi, apare greata, pierderea apetitului si sunt afectate organele interne, la oexpunere > 3 sievert, apar hemoragii si infectii, iar in lipsa tratamentului poate surveni moartea. Desigur aici este vorba de accidentele si experimentele nucleare care au efecte locale, dar si efecte la mare distanta prin diseminarea reziduurilor radioactive in atmosfera.

Dar, principala amenintare pentru sanatatea noastra, pare a fi telefonia mobila, un adevar ascuns datorita marilor interese financiare. Expunerea prelungita la radiatii de microunde de mica frecventa(Wi-Fi), este o cauza demonstarata a unor modificari cerebrale ireversibile, cancer cerebral, malformatii, avorturi spontane, alteratii de crestere a oaselor, cei mai afectati fiind copii si femeile. Prof. John Goldsmith, consilier al OMS in Epidemiologie si Stiinte ale Comunicarii, a demonstrat ca expunerea la acest tip de radiatii a devenit prima cauza de avorturi spontane: 47.7% au loc in prima saptamana de sarcina.
Tesutul cerebral si maduva osoasa a copiilor au propriteti de conductibilitate electrica deiferita de cea a adultilor datorita continutului mare de apa, de aceea nivelul de absotrbtie al copiilor este de zece ori mai mare decat al adultilor. Acest tip de radiatie, poate induce stres cronic oxidativ si nitrosativ si poate produce daune ireversibile ADN-ului mitocondrial, si avand in vedere ca acest tip de ADN, nu este reparabil, acest tip de modificari se poate transmite genetic pe linie materna. OMS a evidentiat riscurile intr-un document de 350 pagini: „Efecte biologice si daune asupra sanatatii provocate de radiatii artificiale de microunde date de frecvente radio”. De ex. Sectiunea 28, trateaza problemele legate de functia reproductiva. Din nefericire, acest document a fost declarat „Top Secret” de....OMS.
Iradierea cu microunde dauneaza cresterii fatului, de la bariera hematoencefalica pana la sistemul imunitar si oase.
Comitetul National Rus pentru Protectia de Radiatiile Non-Ionizante, intr-un document propriu „Efectele asupra sanatatii copiilor si adolescentilor” a evidentiat la copii expusi:
. cresterea cu 85% a bolilor Sistemului Nervos Central
. cresterea cu 36% a cazurilor de epilepsie
. cresterea cu 11% a retardului mental
. cresterea cu 82% a bolilor imunitare

10 SFATURI PRACTICE
1. Nu lasati copii sa foloseasca telefoanele mobile, decat in caz de urgenta. Tolerate sunt SMS-urile, dar si acestea reduse
2. Folositi hands-free cu cablu(nu wirless); folosirea difuzorului este utila
3. In caz de acoperire redusa sau lipsa completa, nu efectuati convorbiri.
4. Nu folositi celularul in miscare, in tren sau in masina. Reducerea acoperirii creste emisia de radiatii
5. Cand sunati pe cineva, nu tineti celularul lipit de ureche, deoarece radiatiile sunt mai puternice. Dupa ce se raspunde la apel, duceti celularul la ureche
6. Nu tineti lelefonul in buzunarul pantalonilor, al camasii sau al gecii.
7. Schimbati des urechea in timpul convorbirii
8. Folositi cat mai des linia fixa, nu wirless, sau instrumente de instant messaging – Skype sau similare
9. Nu dormiti cu telefonul langa cap.
10. Alegeti modele care au o valoare SAR redusa(grad de absorbtie).
Un sfat greu de urmat: evitati in primul rand smartphone-ul.
Sursa:

http://art31.ro/lucrurile-pe-care-nu-vi-le-vor-spune-wi-fi-moartea-invizibila-care-distruge-noile-generatii/

Doctorul Calin Marginean ne explica faptul ca bolta craniana are o forma de antena parabolica ce concentreaza undele in baza gatului(glanda tiroida) in sani si in varful plamanilor, iar acestea sunt zonele cele mai afectate dupa creier.

Am prezentat succint sursele de radiatie si pericolele induse de acestea, dar desigur subiectul este foarte complex. Functie de locul de munca, de zona in care este construita locuinta noastra, de timpul de expunere la surse precum televizorul, calculatorul, telefonul mobil, retea de transport curent electric, etc organismul nostru poate fi afectat mai devreme sau mai tarziu daca nu luam masuri de preventie si aparare.


ZEOLITUL SI ALTE SUPLIMENTE NATURALEZEOLITUL datorita Capacitatii de Schimb Cationic(CEC) actineaza ca un magnet fiind un chelatorul demetale grele si agenti radioactivi; inmagazineaza in canalele interne-nanotuburi si se elimina in 6-8 ore de la ingerare; de asemenea distruge, absoarbe si elimina celula tumorala; este detoxifiant, antioxidant, imunomodulator, reglator al PH-ului organismului. Este folosit cu succes in toate tipurile de iradiere, de aceeea ar trebui ca noi toti sa facem o cura de detoxifiere de 4luni/an. A fost folosit cu succes la Cernobil, si este acum folosit in Japonia pentru decontaminarea populatiei in urma accidentului nuclear de la Fukushima.

ARGILA previne absorbtia radiatiilor in corp si ajuta la eliminarea toxinelor din piele.
SPIRULINA, CHLORELA SI KELP sunt cele 3 alge marine care sunt surse naturale de iod. Glanda tiroida fiind tratata astfel nu mai absoarbe iod radioactiv. Chlorella printre alte calitati, protejeaza organismul si impotriva razelor ultraviolete.
GINSENGUL SIBERIAN protejeaza organismul impotriva radiatiilor, dar si al efectelor secundare puternice ale chimioterapiei.
GANODERMA LUCIDUM-REISHI, MAITAKE SI CHAGA sunt ciupercile minune; ele sunt imunomodulatoare, hepatoprotectoare, protejeaza organismul impotriva radiatiilor; sunt antitumorale eficiente.
NAPRAZNICUL este una dintre cele mai rezistente plante din lume la actiunea radiatiilor indiferent de tipul si provenienta acestora. Adminstrat intern are efcte terapeutice inclusiv in afectiuni produse de radiatii: eruptii cutanate, migrene, tulburari nervoase, diferite forme de cancer, leucemie.
MORCOVII, MERELE SI SEMINTELE DE FLOAREA SOARELUI contin o pectina care stimuleaza organismul sa elimine reziduurile radiatiilor
CORIANDRUL SI ROZMARINUL protejeaza corpul impotriva radiatiilor
PAPADIA este detoxifianta si si anihileaza radicalii liberi prin imbunatatirea functiei organelor care sunt implicate in procesul de detoxifiere
CARBUNELE MEDICINAL indeparteaza toxinele si otravurile din corp
BORAXUL este si el pe lista produselor recomandate in caz de expunere la radiatii. O baie in care se introduce borax, este recomandata deoarece actioneaza ca un balsam. Dupa baie este recomandata uscarea naturala.
MISO este supa traditionala japoneza si a fost folosita cu succes la Nagasaki. Ea contine soia, ciuperci medicinale si kelp.
LEGUMELE BOGATE IN SULF distrug radicalii liberi. Asadar folositi broccoli, varza, ridichi, rucola, gulie, usturoi, ceapa si fasole.
DROJDIA ALIMENTARA este bogata in vitamina B si ajuta la eliminarea metalelor grele din organism.
GELUL DE ALOE VERA contine stimulatori biogeni care ajuta la vindecarea arsurilor provocate de radiatii si la repararea pielii
RADACINA DE BRUSTURE neutralizeaza si indeparteaza toxinele din organism
CEAIUL VERDE SI CEIUL NEGRU - antioxidant si imunostimulator, dar contine si agenti radioprotectori. Contine epigalocatehine(un grup de substante) care ajuta celulele sa nu sufere mutatii sub actiunea radiatiilor, prevenind in acest fel formarea celulelor maligne.
SEMINTELE DE CIULIN protejeaza organismul de radiatiile din mediul inconjurator
FLORILE DE TRIFOI ROSU amelioreaza sanatatea intregului organism si ajuta la eliminarea toxinelor
POLENUL DE ALBINE reduce efectele secundare ale contaminarii cu radiu si cobalt 60
PROPOLISUL este foarte eficient atat in preventie cat si in tratarea post iradiere in leucemie, alte forme de cancer. Esofagul, plamanii si sistemul nervos sunt protejate de tinctura de propolis.
Pentr detoxifiere si linii terapeutice intrati pe site: www.cosmeticabio-zeolit.comNiciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC