ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICjoi, 9 ianuarie 2014

Prostata si Zeolitul

Zeolit - PROSTATA ZI ZEOLITUL

Prostata inconjoara ca un inel uretra(uretra craniala). Dimensiunea normala a acestui organ este de 3.8cm, aproximativ cat o nuca, si este formata din 3 lobi. Rolul prostatei este de a produce un lichid seminal laptos ce se varsa in uretra si in canalele de ejaculare, fiind o parte a spermei. Acest lichid este un protector al spermei si are rolul de a creste mobilitatea spermatozoizilor.

SIMPTOME ALE ADENOMULUI DE PROSTATA

disurie – senzatie de disconfort, usturime in timpul mictiunii
urinari dese nocturne si diurne(polachiurie)
jet urinar modificat – din cauza obstructiei uretrei de catre prostata, vezica nu mai are capacitate sa impinge urina si cantitatea de urina scade progresiv
imperiozitate mictionala
oboseala se instaleaza datorita intreruperii somnului
.  reziduul vezical favorizeaza infectiile
.  pierderea involuntara de urina
semne de instalare a insuficientei renale
Mushii vezicii urinare si cei abdominali cauta sa depaseasca obstacolul si se instaleaza “vezica de lupta”. Odata depasit acest mecanism apar reziduurile urinare care la inceputul evolutiei afectiunii sunt de 20-40cm, iar in faza de adenom de prostata, rezduul mictional ajunge la 100cm urina. Deficitul de contractie al vezicii este compensat de muschii abdominali, de aceea apar herniile si prolapsurile anorectale. Distensia vezicala este stadiul in care reziduul vezical a deposit limita vezicala de 300ml.
In general intervin apoi urmatoarele complicatii:
.  litiaza vezicala
.  diverticuli vezicali
.  inflamatia adenomului de prostata
.  infectia urinara
.  epididimita acuta

CAUZE 
Principala cauza pare a fi o dreglare metabolica ce face posibila transformarea testosteronului in dihidrotestosteron. Singurul element care impiedica aceasta transformare este zincul.

CANCERUL DE PROSTATA
Stadii afectiunii:
.  etapa I – este limitat la o zona microscopica si este greu detectabil
.  etapa II – tumori mici bine diferentiate; in aceasta etapa rata de vindecare este de 98%
.  etapa III – cancerul se raspandeste la veziculele seminale si structurile din apropiere
.  etapa IV – faza metastatica cu raspandire la ganglionii limfatici, oase, plamani si alte organe ale corpului

SIMPTOME
prezenta sangelui in urina
.  materialul seminal poate contine sange
.  piciorele se pot umfla
.  disconfort in zona pelviana
dureri de oase
.  ejacularea poate fi dureroasa
.  urinare frecventa, probleme cu initierea sau oprirea urinarii

ZEOLIT SI ASOCIERI

ZEOLIT SI ASOCIERIZeolitul datorita calitatilor sale, este folosit ca adjuvant in tratarea adenomului de prostata precum si in cancerul de prostata. Printre aceste calitati, cateva devin de prima importanta si anume:
. imunomodulator
. antiinflamator
. distruge, absoarbe si elimina celula tumorala.

Medicina alopata nu reuseste decat temporar sa stopeze evolutia adenomului de prostata, deoarece medicamentele de sinteza cum ar fi proscar, au efect limitat in timp, respectiv dupa doua-trei cure organismul se obisnuieste cu medicamentul si prostata nu mai reactioneaza pozitiv la tratament. PSA incepe sa creasca din nou la valori ingrijoratoare, simptomele mai sus mentionate reapar.
In aceasta situatie, noi cuatam solutii pentru o reglare a metabolismului precum si un tratament dedicat prostatei. Zeolitul singur sau combinat cu alte produse naturiste reuseste sa amelioreze substantial aceasta afectiune. Sa nu uitam ca zeolitul are si un caracter preventiv in privinta aparitiei celulei canceroase. Zeolitul regleaza PH-ul organismului, cale de consecinta celulele se vor oxigena normal.
In cancerul de prostata, este recomandata asocierea cu un probiotic puternic cum este de ex. Stemulin si alte produse naturiste cu efecte recunoscute: Reishi 5000 Ganoderma+Vitamina C Alcalina, Germaniu Organic GE-132, Resveratrol Forte, Zinc+Seleniu etc.
Sa nu uitam ca operatia de amputare a prostatei, citostaticele si radioterapia sunt rezolvari temporare de scurta durata sau medie durata, dupa care, in general, se intra in faza metastatica.

Mentionam ca este foarte important sa aveti o legatura permanenta cu noi pentru a stabili o linie eficace de tratament sin u in ultimul rand pentru  a stabili dozajul corespunzator in fiecare etapa de tratament.Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC