ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICjoi, 9 ianuarie 2014

Zeolit Mineralul TerapeuticORIGINE SI ISTORIC

Zeolit - Ce este zeolitul?Zeolitul s-a format la contactul lavei vulcanice incandescente cu apa marii. Se gaseste in diferite zone vulcanice de pe Terra, inclusiv in Romania unde cariera de la Pecica, era exploatata in secret inainte de 1989. Sunt cunoscute mai multe varietati de zeolit, dar numai una singura este folosita in terapia umana si anume  varietatea numita CLINOPTILOLIT.
Zeolitul are o traditie multimilenara, find folosit in Medicina Ayurveda precum si in Medicina traditionala chineza. Stiinta moderna l-a redescoperit si cercetat, astfel datorita calitatilor sale miraculoase, dar mai ales datorita faptului ca este cel mai bun decontaminant radioactiv cunoscut, se afla de multi ani in rezervele strategice ale marilor puteri nucleare.
Datorita acestor rezerve strategice, a putut fi folosit la Cernobil si la Three Mile Island, iar acum este folosit in Japonia pentru decontaminarea populatiei dupa accidental de la cele doua reactoare nucleare afectate de tsunami-ul provocat de  doua cutremure devastatoare. La Cernobil au fost purificate aerul, apa si solul, animalele si omul. Si in ziua de astazi animalele de lapte si copii primesc zeolit.
Zeolitul se gaseste in cariera in straturi de 3-4cm, deorece cristalizarea la o anumita temperatura a lavei vulcanice la contactul cu apa marii, a facut posibil acest lucru; apoi temperatura lavei continuand sa scada, aceasta s-a cristalizat in alte minerale.
Zeolitul este un aluminosilicat, adica o argila superioara. Este o argila superioara deoarece este incarcat cu sarcina ionica negativa si poseda astfel Capacitatea de Schimb Cationic(CEC), o capacitate unica in lumea minerala. Datorita acestei capacitati este asimilat cu o sita moleculara, se mai numeste si cocon chimic, deoarece extrage ca un magnet toti ionii pozitivi din organism aflati la nivel coloidal – toti contaminantii din organism au sarcina ionica pozitiva.

CALITATI SI ACTIUNI

Zeolitul este un puternic detoxifiant, poate cel mai eficient detoxifiant din lume. Prin Capacitatea de Schimb Cationic(CEC) el extrage ca un magnet din organism: metale grele, ioni radioactivi, xenoestrogeni, pesticide, ierbicide, virusi, bacterii si alti agenti patogeni. Toate aceste toxine sunt depozitate in nanotuburi-canalele interne ale zeolitului, astfel zeolitul extrage in deplina siguranta contaminantii si se elimina din organism la 6-8ore de la ingerare atat prin scaun cat si prin urina. Organismele puternic poluate, in timpul curei cu zeolit, mai pot elimina toxinele si prin piele prin transpiratie, chiar transpiratie urat mirositoare.
Zeolitul actioneaza ierarhic prin semnalele ionice primate de la toxinele de la nivel coloidal. Astefel 40% din zeolit absoarbe metalele grele din tractul gastrointestinal, iar 60% din zeolit actioneaza si extrage metalele grele din sange si de la nivel celular. Mai intai actioneaza asupra plumbului, mercurului si arsenicului. Aceasta faza dureaza intre 1-4 saptamani sau chiar mai mult, functie de gradul de poluare al subiectului. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare: pesticidele, ierbicidele, xenoestriogenii, iar in acelasi timp elimina si virusi, bacterii, agenti patogeni.
Zeolitul este si un antioxidant 
Zeolitul este si un antioxidant foarte puternic ceea ce-i permite sa neutralizeze radicalii liberi din organism, absoarbe de pe vasele de sange LDL-Colesterol, depozite de albumina, ateroame si cheaguri de sange. Astfel vasele de sange isi recapata elasticitatea, circulatia se fluidizeaza.

Zeolitul regleaza PH-ul organismului. Modificare PH-ului organismului duce la o alterare a imunitatii si metabolismului, dar ma ales la oxigenare deficitara la nivel celular. Zeolitul prin aceasta capacitate  extraordinara de a regla alcalinitatea PH-ului in limitele optime, previne dar si trateaza numeroase afectiuni. Campul energetic al corpului se recalibreaza, energia vitala este optima, oxigenarea la nivel celular este adusa in parametrii normali.

Zeolitul este un puternic antitumoral. Prin Capacitatea de Schimb Cationic, zeolitul, dupa ce a absorbit contaminantii incarcati cu sarcina ionica pozitiva, isi schimba sarcina si devine usor pozitiv, iar in acest moment el ataca celula tumorala a carei membrana are sarcina ionica negativa. El reuseste astfel sa sparga atat nucleul cat si citoplasma celulei canceroase, le absoarbe si le elimina.
Mentionam ca in acest proces, zeolitul nu lasa in organism toxine, el  absoarbe si este eliminat din corpul nostru in 6-8 ore de la ingerare. Este non toxic si nu produce efecete secundare.

ZEOLITUL MEDICUL EPIDERMEI

Zeolitul este folosit atat in intretinerea si tratarea tenului cat si in afectiuni ale pielii de la cele mai commune cum ar fi acneea pana la psoriazis si cancer  de piele.
Afectiuni precum zona zoster, psoriasis si cancerul de piele se amelioreaza semnificativ prin aplicatii regulate de pasta de zeolit pe zonele afectate concomitant cu ingerarea pe cale bucala. Practic nu exista afectiune dermatologica la care sa nu constatam evolutii si ameliorari, unele foarte consistente

ZEOLITUL CEDEAZA IN ORGANISM ELEMENTE VITALE

ZEOLITUL CEDEAZA IN ORGANISMPrin Capacitatea de schimb Cationic(CEC), zeolitul mai face un lucru extraordinar si anume el cedeaza din structura sa catre organism: Calciu Magneziu, Sodiu si Potasiu,  4 elemente vitale. Toate aceste elemente, printr-un mecanism subtil, duc la fixarea calciului in sistemul osos. De aceea zeolitul este folosit cu succes, singur sau asociat, in terapia afectiunilor osoase.

VITEZA DE ACTIUNE A ZEOLITULUI

In general rezultatele pozitive ale curei cu zeolit se resimt in 3-7 zile. Un alt esalon de subecti au rezultate in primele 30 de zile. 70% din cei care folosesc zeolit au rezultate positive, unele senzationale. Exista si o categorie  restransa care obtine rezultate dupa cateva luni de cura intensa. Mentionam ca foarte important este dozajul, care se individualizeaza, functie de reactia organismului si de afectiune.  Trebuie sa constientizam faptul ca dupa ani de intoxicare si dezechilibru energetic/armonic, refacerea organismului nu se poate face de astazi pe maine. Trebuie sa avem rabdare si perseverenta, dar mai ales trebuie sa ne situam intr-un plan energetic pozitiv.
Trebuie de asemenea sa ne schimbam stilul de viata: sa ne alimentam sanatos, sa facem mai multa miscare in Natura, sa traim in Lumina.

EFECTUL DE VINDECARE

10% din subiecti fie in primele zile de la administrarea zeolitului, fie pe parcursul tratamentului, uneori chiar la marirea dozelor, fac Efectul de  vindecare sau Efectul Herxheimer sau Wellness Syndrome. Acest efect apare datorita faptului ca organismul elimina intr-un timp scurt multi contaminanti –toxine  si agenti patogeni. Cele 5 canale de eliminare – ficatul, rinichii, pielea, plamanii si intestinele, pot fi supraincarcate temporar cauzand simptome precum: dureri in articulatii, dureri musculare, vertijuri, usoare fluctuatii de tensiune, dureri de cap, greata, varsaturi uneori chiar o stare de moleseala, somnolenta, epuizare.
Fenomenul de detoxifiere  este atat de rapid incat organismul este temporar incapabil sa reactioneze pentru a preintampina aceste simptome. Acest fenomen nu trebuie sa ne ingrijoreze, dimpotriva, avem un semnal clar ca zeolitul lucreaza eficient in zone intens afectate din organismul nostru.
Aceste simptome dispar in general in 2-3 zile, iar daca nu dispar noi suntem alaturi de dvs. pentru a stabili reducerea temporara a dozelor pana la reechilibrarea organismului si a ritmului de detoxifiere. Dupa o anumita perioada cand s-a aplicat o reducere a dozajului, urmeaza o crestere gradata a dozelor si de revenire la programul terapeutic specific afectiunii.

PRECAUTII

Zeolitul este non toxic, se elimina integral din organism si  nu produce efecte secundare. Avem totusi o singura situatie in care tratamentul cu zeolit trebuie intrerupt cu doua zile inainte si reluat la doua zile dupa….sedinta de citostatice.
Aceasta deoarece zeolitul extrage metalele(litiul in general) din medicamentele administrate in timpul sedintei.
Citostaticele sunt insa foarte toxice pentru organism, iar zeolitul ajuta la detoxifierea organelor afectate mai ales a ficatului, care in general este cel mai intoxicat de citostatice.

CONTRAINDICATIE

Bolnavii care au efectuat un transplant de organe, sunt supusi toata viata unui tratament cu imunosupresoare, medicamente ce au rolul de a reduce imunitatea organismului la cote minime, pentru ca acesta sa nu respinga organul strain inplantat. Zeolitul este un puternic imunomodulator si exista riscul deci al respingerii organului transplantat. Asadar zeolitul nu este  recomandat bolnavilor care au suferit un transplant de organe.

Nota. Mentionam ca doza recomandata in prospect, este doza pentru o cura de detoxifiere a unui subiect sanatos. Pentru un om bolnav se stabileste un program terapeutic cu doze crescatoare sau descrescatoare functie de mai multi factori. De aceea este indicat sa aveti o legatura permanenta cu noi.
Pentru comenzi intrati pe link direct:  http://www.cosmeticabio-zeolit.com/zeolit-detoxy-max-850-mg-60-caps/

                 Omule bucura-te de tot ce te inconjoara!
                           Daruieste si vei Dobandi!
                              Iubirea este Lumina!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC