ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICjoi, 9 ianuarie 2014

Zeolitul, Darul Creatorului

Zeolit - Zeolitul Darul Creatorului Universul/TOT/Dumnezeu  este sinergic in toate dimensiunile sale. Universul cu trei dimensiuni ce se afla la limita Creatorului cu Neantul,  se situeaza si el in aceeasi legatura Divina. Terra, asadar este situata intr-o retea Universala a viului Etern. In aceste conditii Natura ne ofera tot ce este necesar pentru a vietui in conditii optime si anume: alimente, medicamente precum si accesul direct prin Canalul Energetic Divin(Sfantul Duh)_spre Creator de unde primim informatie energetica-ajutor Divin.
Medicina naturista, care este adevarata medicina, ne-a fost oferita de zei, desigur ultimul dintre acestia fiind Iisus Christos-Aesus Christeos care in limba tracilor, strabunii nostrii, se traduce prin Fiul Zeilor Blonzi.
Natura este asadar sinergica, iar Zeolitul format la contactul navei vulcanice incandescente cu apa marii, are calitati terapeurice extraordinare. El este incarcat cu sarcina ionica negativa si are Capacitate de Schimb Cationic(CEC). Prin aceasta capacitate el absoarbe cationic contaminantii din organism, si in acelasi timp cedeaza catre organism: Calciu, Magneziu Sodiu si Potasiu, elemente  vitale pentru sanatatea noastra.
Zolitul este:
                    Detoxifiant
                    Antioxidant
                    Reglator PH-ul organismului
                    Imunomodulator
                    Antitumoral.

Medicina Naturista trateaza organismul uman in integralitatea sa. Acesta este conceptul Holistic. Sunt 4 etape: Detoxifierea, Deparazitarea, Tratamentul si Intretinerea. Zeolitul, prin calitatile sale extraordinare, participa activ in toate aceste  etape. In etapa de Deparazitare trebuie asociat cu produse specifice, iar in etapa de Tratament, in anumite afectiuni trebuie asociat cu un Probiotic si eventual cu alte produse, functie de afectiune si de raspunsul organismului la tratament. Noi, cu ajutorul medicilor cu care colaboram, construim linii de tratament adecvate fiecarei afectiuni. Asadar Medicina Naturista trateaza Cauza spre deosebire de Medicina Alopata care trateaza doar Efectul.

Intotdeauna un tratament naturist trebuie asociat cu un regim alimentar si un regim de  viata echilibrat si sanatos. Marii giganti alimentari ne ofera produse in a caror compozitie se afla emolienti chimici, conservanti chimici, aditivi alimentari, E-uri. Toate acestea ne polueaza si ne intoxica. Respiram un aer din ce in ce mai poluat, bem apa poluata- apa din peturile de plastic de exemplu este poluata cu xenoestrogeni artificiali care la femei produc cancer iar la barbati sterilitate. Organismul uman este atacat zilnic de acesti poluanti, iar imunitatea noastra naturala nu mai face fata acestei agresiuni.
Ducem o viata statica, se munceste 10,12 si chiar 14 ore/zi-programul de 8 ore a devenit o amintire vesela- iar stressul zilnic are si el efecte dintre cele mai grave. De aceea este bine sa incercam sa facem cat mai multa miscare, sa renuntam la comoditatile vietii moderne, o viata care ne izoleaza unii de ceilalti(alienare), sa renuntam la televizorul poluant, intr-un cuvant sa ne intoarcem la Natura si la Iubire, sa reintram in Lumina.

Tratamentul zu Zeolit produce ameliorari pana la vindecare in urmatoarele afectiuni
Intoxicatia cu metale grele, Intoxicatia cu pesticide, Intoxicatia cu xenoestrogeni, Afectiuni tumorale, Cancer de prostata, Cancer de piele, Psoriazis, Diaree, Infectii Intestinale, Gastrita hiper-acida, Ulcer Gastric, Deficiente Imunitare, Infertilitate la barbati, Autism, Colon Iritabil, Infectii Urinare, Piatra la Rinischi, Bila lenesa sau strangulata, Steatoza Hepatica, Icter, Hepatita Virala, Ciroza, Constipatie Severa, Infectii pulmonare, Afectiuni Cardiace si Circulatorii,etc.
Zeolit - Compozitie Zeolit 
Conform FDA, Agentia Americana pentru Controlul Hranei si al Medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a fi fara riscuri pentru sanatate.

In anumite afectiuni, zeolitul trebuie asociat cu un probiotic si anume cu Stemulin dar si cu alte rpoduse naturiste de exceptie cum ar fi  Germaniu Organic, Reishi Ganoderma-ciuperca minune, Resveratrol, Cartilaj de rechin Pacifica, Osteopen, etc. Toate liniile noastre de tratament incep asadar cu zeolit si functie de situatie, asociem acest mineral extraordinar cu alte produse  naturale foarte eficiente. Am creat astfel posibilitatea, prin produsele natuiriste pe care le folosim, de a trata in mod constant afectiuni grave ale societatii moderne.

Precautii: Cura cu Zeolit trebuie intrerupta cu doua zile inainte de sedinta de citostatice, si reluata dupa doua zile; aceasta deoarece zeolitul extrage litiul ce este administrat bolnavului in timpul sedintei de citostatice.
Contraindicatii: Cei care au suferit un transplant de organe sunt in permanenta sub supraveghere si administrare de imunosupresoare pentru ca organul transplnatat sa nu fie respins de organism. Cu alte cuvinte imnunitatea lor este redusa fortat in permanenta. In aceset conditii, zeolitul care este un imunomodulator, este total contraindicat.
 http://www.cosmeticabio-zeolit.com/zeolit-detoxy-max-850-mg-60-caps/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC