ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICjoi, 9 ianuarie 2014

Zeolitul Distruge Celula TumoralaZEOLITUL DISTRUGE CELULA TUMORALA
Corpul uman este alcatuit din tesuturi specifice multicelulare. Totul este Creat intr-o maniera ordonata, fiecare tesut are propria sa structura si arhitectura celulara. Omul este construit in asa fel incat toate tesuturile sale se supun unor reguli generale care permit functionarea armonica a intregului. Tatal Ceresc a construit organismul uman intr-un camp energetic armonic.
Filosofia antica precum si neoplatonicienii Evului Mediu, stoicismul, dar si crstinismul care a preluat prin aceasta filiera multe concepte, ei bine toate aceste scoli filosofice/teologice au considerat pe buna dreptate ca Omul este un Compendiu al Creatorului. Omul este dotat cu Scanteia Doivina – Spiritul, dar prin intregul sau armonic este parte a Tatalui Ceresc. Deci il continem pe El si in acelasi timp facem parte din El. Suntem in acelasi timp in Materie si in Spirit. Traim doua realitati si anume realitatea terestra dar si realitatea spirituala, iar viata noastra se desfasoara in timpul terestru dar si in timpul liturgic, asa cum spunea genialul Micea Eliade. Acest dualism este un dar si o povara in egala masura. De aceea Omul este un Fiu al Tatalui, predestinat  a avea o viata grea plina de incercari, de tentatii, dar si de ridicare spirituala.

In toate tesuturile celulele au o viata programata, iar apoptoza(moartea) celulei este si ea evident programata. Insa tesuturile au capacitatea, prin diviziune celulara, precum si printr-un aport permanent de celule STEM adulte, sa-si reinprospateze propriile celule. Cand armonica este alterata din diverse   motive, organele se imbolnavesc. In principal Armonica Divina a Omului  se altereaza daca ne situam intr-un camp de energie negativa prin tot ceea ce facem. Putem Evolua Armonic numai daca ne situam permanent in Energie Lumina. Lucru greu de faptuit. Tocmai de aceea Iisus Christos s-a sacrificat, pentru a ne arata Calea Iubirii, adica a Luminii, caci Iubirea=Lumina.

Zeolit - Combaterea Cancerului
Cancerul este definit in mai multe feluri de catre specialisti. Este o crestere anormala si necontrolata de celule atipice, cu sarcina ionica negativa, care se organizeaza in tumori cu arhitectura haotica. Ele invadeaza, infiltreaza structurile sanatoase  din care s-au format, iar intr-un anumit stadiu, invadeaza si alte organe aflate la distanta de organul unde s-au format initial. Se dezvolta rapid deoarece altereaza PH-ul sangelui si deci oxigenarea celulara.
Mentionam aici ca boala canceroasa este o boala de nutritie. Alimentatia nesanatoasa favorizeaza aparitia cancerului, iar continuarea unei alimentatii bogata in proteine animale, favorizeaza dezvoltarea tumorilor. Alimentatia cu legume, fructe, ciuperci, grau integral, linte, precum si o foarte sanatoasa hidratare, inhiba dezvoltarea celulei tumorale; un aport permanent de vitamine si oligoelemente naturale produce o reglare a PH-ului si deci o oxigenare normala a celulelor; celula canceroasa nu se mai poate dezvolta intr-un camp de celule normal oxigenate.
Tumorile pot fi benigne sau maligne. Tumorile benigne nu sunt canceroase, nu au capacitatea de imprastiere in alte parti ale corpului, ele pot fi indepartate in general fara probleme majore si in cele mai multe cazuri nu se refac.
Tumorile maligne sunt canceroase. Ele sunt formate din celule anormale care se divid in mod haotic si invaziv. Ele se pot desprinde de tumoarea  mama, iar prin circuitul sanguin si/sau limfatic se extind in tot organismul. De asemea ele varsa in sange numeroase toxine, ceea ce altereaza PH-ul sangelui care devine din ce in ce mai acid. Sangele care este lichidul hrana al intregului organism, astfel alterat, face ca intregul organism sa devina disarmonic. Intr-un anumit stadiu al aciditatii sangelui, boala devine ireversibila – chestiune mai putin cunoscuta.
Sunt 3 forme de baza ale cancerului:
1.     Sarcoamele apar in tesuturile fibroase si moi – muschii, oasele sau vasele de sange;
2.     Carcinoamele apra in epiteliu ori pe suprafata corpului sau pe zonele de epiteliu ce delimiteaza organele – sanul, colonul, plamanii;
3.     Leucemiile sau limfoamele apar in celulele sanguine, maduva spinarii sau in ganglionii limfatici

Cancerul se dezvolta in toate etapele vietii: in copilaria timpurie – retinoblastomul(cancerul ochiului), in copilarie-leucemia, dar majoritatea formelor de cancer se dezvolta in timpul vietii de adult- cancerul mamar, cancerul de colon, cancerul de prostata,etc.
Unele forme de cancer raman  ”in situ” adica acolo unde s-au format, iar ale forme de cancer sunt ”regionale” dezvoltandu-se in organele adiacente zonei de formare.

Medicina alopata are o singura schema de tratament si anume citostatice si/sau radioterapie cu sau fara operatie. In general este adoptata indepartarea chirurgicala a tumorii sau a intregului organ afectat si numai in cazurile in care operatia este imposibila se trece la citostatice, sau in unele cazuri citostaticele premerg operatia in speranta ca acestea evita indepartarea chirurgicala. Este un cerc vicios cu rezultate minore.
Studiul Eurocare 4 ne arata o situatie destul de dura in privinta cazurilor vindecate:
. cancer pulmonar: 6-8%
. cancer de stomac; 15-18%
. cancer colo rectal: 42-49%

Medicina Naturista si Sinergia Viului

Inca din cele mai vechi timpuri, adica asa cum spune foarte frumos Mircea Eliade, la incepuutul timpului, cand omul vorbea in concreto cu zeii,  acestia l-au invatat pe om si Medicina Naturista, asadar aceasta adevarata medicina trateaza omul sinergetic. Tot viul planetar se afla in sinergie cu el insusi, cu Terra precum si cu Tatal Ceresc. Energiile vitale sunt peste tot in jurul nostru, totul este sa reinvatam sa le folosim. Asa cum am mai spus, trebuie sa ne situam in Lumina, astfel vom primi energie/informatie/ajutor Divin.
Revin in actualitate retete si terapii stravechi cunoscute de milenii in diverse culturi, unele fiind pastrate cu sfintenie. Este cazul Scolii Medicale Ayurveda pastrata in cultura hindusa mostenitoarea culturii multimilenare vedice.
Se fac si cercetari moderne care au ca rezultat medicamente naturale de exceptie- de ex. sinteza naturala a Germaniului a fost inventata si patentata in Japonia.

ZEOLITUL ATACA SI DISTRUGE CELULA TUMORALA

ZEOLITUL ATACA SI DISTRUGE CELULA TUMORALAZeolitul, asa cum am aratat poate fi folosit in toate stadiile medicinei holistice. Dar el poate fi folosit permanent, regulat pentru preventia cancerului si nu numai. O cura de detoxifiere si preventie de 4 luni consecutiv pe an este formula ideala.
Capacitatea de Schimb Cationic(CEC) este fenomenul prin care zeolitul  distruge celula canceroasa astfel:
-         in prima faza zeolitul extrage contaminantii care au sarcina ionica pozitiva(de la metale grele, ioni radioactivi, xenoestrogeni, virusi, bacterii si alti agenti patogeni) pana cand isi schimba sarcina ionica si devine  usor pozitiv.
-         In acest moment in care devine usor pozitiv, zeolitul ataca celula tumorala care este incarcata cu sarcina negativa. Partea trimetalica a zeolitului omoara citoplasma si nucleul celulei canceroase.
-         Zeolitul activeaza enzima P21 care opreste cresterea tumorii.
Mentionam ca celula sanatoasa este neutra, iar zeolitul ataca numai contaminantii care au sarcina pozitiva precum si celulele tumorale care au sarcina ionica negativa. Putem afirma ca Zeolitul este un adevarat sanitar al organismului.

TRATAMENT SI ASOCIERI

Statistica realizata in urma unor studii de specialitate privind eficienta zeolitului, arata ca in stadiile terminale, rata curabilitatii este de 78%, iar rata de supravietuire este de 89%.
Este totusi foarte important sa se inceapa tratamentul cu zeolit in stadiile incipiente ale cancerului – Gradul 1 si Gradul 2.
In stadii avansate este recomandat sa asociem zeolitul cu un Probiotic. Oferta noastra de pe acest blog este Probioticul Multiplicator de Celule Stem: Stemulin. Acesta dau un impuls catre maduva osoasa care produce mai multe celule STEM adulte. Organul  bolnav va primi mai multe astfel de celule, iar refacerea lui se va face mai repede.

                              FILOCALIE

     ARTIFICIALUL TRATEAZA TEMPORAR NATURALUL
             NATURALUL TRATEAZA SINERGETIC
                NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR
SCANTEIA DIVINA DIN OM ESTE IN ARMONICA CU DUMNEZEU
       CONSTIINTA PERVERTITA DISTRUGE ARMONICA
       TOTUL ESTE LEGAT IN ABSOLUTUL DUMNEZEU

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC