ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC



miercuri, 12 februarie 2014

RECOMANDARI PENTRU INIMA TA





In acest articol vom face cateva recomandari generale. Desigur, in functie de afectiune vom stabili  cea mai buna linie curativa, dozajele si programul terapeutic.

Inlocuiti sarea, zaharul si grasimile cu urmatoarele plante care contin antioxidanti: rozmarin, salvie, oregano, cimbru dar si fasole neagra. Aceasta contine acid folic, antioxidanti, magneziu si fibre care mentin controlul colesterolului si al nivelului de zahar in sange.
Vinul rosu contine resveratrol si catechin doi antioxidanti foarte puternici care protejeaza peretii arterelor de depuneri. Alcoolul poate stimula HDL colesterolul bun. Se recomanda pentru femei un pahar de vin rosu pe zi, iar pentru barbati, un pahar sau doua pe zi. Este contraindicat daca se administreaza aspirina sau alte medicamente. Nu depasiti doza de vin recomandata, deoarece alcoolul ataca inima.
Alimentul cel mai recomandat pentru sanatatea inimii este somonul; acesta este bogat in Omega -3 EPA si DHA care reduce riscul de tulubrari de ritm cardiac si tulburari de tensiune arteriala. Somonul scade trigliceridele din sange si reduce inflamatiile. The America Heart Association recomanda doua portii de somon sau alt ulei de peste o data pe saptamana.
Un alt peste recomandat este tonul alb care contine mai multi acizi omega-3 decat alte soiuri de ton.  Alti pesti care contin omega-3 sunt; macrou, hering, pastrav de lac, sardine, ansoa.
Ulei de masline presat la rece realizat de la prima presa, este foarte bogat in antioxidanti-polifenoli, precum si in grasimi mononesaturate care sunt foarte sanatoase. Polifenolii protejeaza vasele de sange si echilibreaza nivelul colesterolului impreuna cu grasimile mononesaturate. Atentie cumparati ulei de masline pe a carui eticheta scrie presat la rece.
Nucile sunt pline de omega-3, grasimi mononesaturate si fibre. Un pumn de nuci pe zi poate reduce nivelul colesterolului si reduce inflamatia din arterele inimii.
Migdalele contin steroli, fibre si grasimi pentru sanatatea inimii tale; contribuie la scaderea LDL colesterol si pot reduce riscul de diabet zaharat.
Branza de soia(tofu) este bogata in proteina vegetala fibre si grasimi polinesaturate;este folosita in salate, supe , sosuri si creme. Poate fi congelata, consumata proaspata, prajita in ulei de masline sau de soia. Este foarte folosita in bucataria traditionala chineza.
Persoanele care au probleme cardiace generate de un diabet zaharat, pot consuma cartofi dulci; acestia au un indice glicemic scazut.Cartofii dulci sunt un substitut consistent, sănătos pentru persoanele cu probleme de diabet zaharat. Cu un indice glicemic scazut, aceste legume nu vor provoaca o crestere rapida a zaharului in sange.
Portocalele, mango, fructele de padure si merele contin pectina si potasiu care mentin sub control tensiunea arteriala.
Chad-ul elvetian este o leguma ce contine potasiu si magneziu, minerale care ajuta la controlul tensiunii arteriale; de asemenea mai contine Vitamina A, fibre, antioxidantii precum luteina care protejeaza retina si cristalinul ochiului, de asemena mai contine zeaxantina asemanatoare cu luteina, substanta care protejeaza macula, respectiv pigmentarea maculara.
Morcovul este folosit in lupta cu colesterolul deoarece contine fibre solubile de tipul celor din ovaz; de asemenea morcovul regleaza nivelul de zahar din sange si reduce riscul de diabet zaharat.
Orz-ul este o cereala integrala cu gust de nuca ce poate inlocui cu succes orezul. Fibra continuta de orz ajuta la scaderea colesterolului si poate reduce nivelul de glucoza din sange
Un castron de fulgi de ovaz cald pe zi ajuta inima prin scaderea LDL colesterol si mentine stabil nivelul de zahar din sange.
Semintele de in contin trei elemente benefice pentru inima ta, si anume fibre, ALA-alfa linoleic acid, fitochimicale – lignani care sunt fitoestrogeni. ALA este transformat de organism in omega-3, EPA si DHA acizi grasi esentiali.
Iaurtul slab in grasimi sau fara grasimi are de doua ori mai mult calciu si potasiu decat laptele. Este un ajuto inr controlul tensiunii arteriale, in controlul grasimii si refacerea florei microbiene intestinale.
Sarea kosher este sare de mare nerafinata, naturala si contine intregul spectru de elemente minerale; este recomandata persoanelor cu tensiune arteriala crescuta.
Ciresele si coacazele contin antociani, o clasa de flavonoizi care sunt modificatori naturali ai raspusului biologic si printre altele ajuta la protejarea vaselor de sange.
Afinele contin o gama foarte mare de substante, oligoelemente si minerale: acid elagic, beta-caroten, luteina, vitamina C, acid folic, magneziu, potasiu si fibre.
Mentionam ca alimentatia si curele periodice cu aceste alimente naturale, trebuie asociata cu suplimente naturale si anume Zeolit, Omega-3 Ulei de Somon Salbatic(nu de crescatorie), Coenzima Q10, Chelatin Forte, si nu in ultimul rand produsul de forta Formula FLOW-Bypass/Stent Nutritional. Intrati la Produse, apoi la Magazine Partenere sau direct link: http://www.cosmeticabio-zeolit.com/formula-flow-fost-flw-bypass-stent-nutritional-300-tab/







Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC