ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICluni, 3 martie 2014

ADENOMUL DE PROSTATA, TRATAMENT HOLISTICAdenomul de prostata este o afectiune specifica barbatilor. Iata procentele statistice:
-         20% la aprox. 40 de ani;
-         70% la 60 de ani
-         90% la 80 de ani.
Afectiunea se poate manifesta prin simptome clasice, sau poate evolua asimptomatic.
Cauza principala este o dereglare metabolica prin care testosteronul se transforma in dihidrotestosteron(DHT).
Adenomul de prostata are 3 stadii de evolutie si un set intreg de simptome graduale. Nu insistam pe aceste aspecte deoarece sunt articole care trateaza aceste amanunte, precum si setul de analize urmat de diagnosticare.
Tratamentul alopat merge de la inhibatori sintetici care au rolul de a bloca conversia testoteronului cu un procent de reusita de aprox .30%, pana la operatia chirurgicala care are rezultate mai mult sau mai putin temporare, cu riscul diseminarii afectiunii tumorale(adenomul de prostata evolueaza in general spre cancer de prostata) in alte zone ale organismului.

TRATAMENTUL NATURISTTratamentul naturist, conform conceptului holistic, se adreseaza in primul rand cauzei afectiunii. Astfel este indicat un produs care regleaza metabolismul, care sa ajute la stoparea conversiei testorenului. Noi incepem orice tratament cu zeolit datorita capacitatilor sale de detoxifiant, antioxidant, imunomodulator, reglator al PH-ului si al metabolismului dar si datorita faptului ca zeolitul distruge, absoarbe si elimina celula tumorala.  Dar , asa cum am sustinut in numeroase articole, zeolitul nu este un panaceum, si sunt numeroase afectiuni, sau stadii ale acestora unde pe langa zeolit trebuie sa asociem si alte produse, de ex. un multiplicator de celule stem si cel putin un produs dedicat prostatei, si/sau zinc+selenium, etc.
Detoxifierea, este importanta si este bine sa fie efectuata mai ales daca bolnavul este infectat cu Candida. Zeolitul participa la etapa de detoxifiere, dar in anumite parazitoze, trebuie asociat cu un produs dedicat.
Mentalul are un rol esential in orice tratament indiferent de linia terapeutica adoptata. Daca mentalul este negativ, linia terapeutica nu-si face efectul, iar daca bolnavul se situeaza intr-un camp energetic luminos, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Tot viul planetar este sinergic, iar campul energie/lumina ne situeaza in legatura sinergica cu Natura precum si cu Tatal Ceresc.
Pentru informatii si comenzi intrati la Produse, apoi la Magazine Partenere, sau link direct: http://www.cosmeticabio-zeolit.com/tratamente-adenom-de-prostata/Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC