ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICvineri, 11 iulie 2014

ANEMIA FERIPRIVAAnemia este caracterizata de o reducere sub valorile normale a concentratiei de hemoglobina in sange si poate fi un simptom al problemelor de nutritie, boli cronice, hemoliza sau cancer. Anemia, nu numai ca indica prezenta unei boli, dar reduce semnificativ abilitatea pacientului de recuperare dupa o boala si refacerea completa. Hemoglobina este o proteina complexa (care contine fier) ce reprezinta cea mai importanta componenta a globulelor rosii din sange numite hematii sau eritrocite. Hematocritul reprezinta raportul dintre volumul hematiilor si volumul plasmatic exprimat procentual.
Senzatia de slabiciune, durerile de cap si starea continua de somnolenta specifice anemiei afecteaza multe persoane mai ales primavara si toamna. Oboseala este de obicei primul simptom pe care pacientii care sufera de anemie il observa. Ei se simt apatici, obosesc atat psihic, cat si fizic la urcarea a catorva scari sau la activitati obisnuite pe care alta data nici nu le simteau dificultatea. Hipotensiunea arteriala este de asemenea prezenta in cazul anemiei, dar aceasta nu inseamna ca orice persoana care are tensiunea mica este anemica. Totodata, la afectiunile care se caracterizeaza si prin marirea splinei trebuie preconizata anemia, care trebuie tratata preventiv sau cat mai repede daca este deja instalata.


GLOBY FORTE tablete - antianemic natural
Plantele din compozitia remediului natural Globy Forte contribuie:

-la pastrarea calitatii sangelui, avand efecte benefice, regeneratoare in caz de anemie si anorexie;
 -continutul de minerale si vitamine, in special vitamina C, asigura o mai buna   absorbtie a fierului in organism;
 -la mentinerea unui apetit sanatos si absorbtia corespunzatoare a nutrientilor;
 -la un efect antioxidant si detoxifiant, sprijinind activitatea ficatului si splinei ;
 -la protectia organismului impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ;
 -la cresterea capacitatii naturale de aparare a organismului, fiind util in perioadele de convalescenta si stari de suprasolicitare fizica si intelectuala.

Compozitie:
Punica granatum:

Arbust spinos, cultivat in India. Tulpina inalta de 1-5m, frunze alungit-lanceolate, flori rosii de 2-4cm, 1-5 pe lujer.
Scoarta radacinii contine alcaloizi ai piperidinei, derivat al tropioninei (pseudopeletierina), tanin, acid elagic, acid betulinic, foridelina, beta-sitosterol, oxalat de calciu si alte substante minerale. Florile contin zaharuri, acid citric, acid malic, vitamina C, tanin, celuloza.
Rubia cordifolia:

Planta taratoare sau agatatoare cu rizom peren si radacini cilindrice. Creste in Himalaya pana la 3750m altitudine.
Are proprietati tonice, astringente, antitoxice, pentru muscaturile de cobra si scorpion, antiulceroase, cicatrizante dermatologice, litolizice, antiseptice.
Tinospora cordifolia:

Arbust agatator cu frunze cazatoare, tulpini suculente prevazute cu radacini aeriene carnoasa, fructe drupe rosii cu seminte curbate. Raspandit in India.
Are proprietati antifebrile, stomahice, antireumatice, diuretice, antibronsitice, antihiperglicemice.

Recomandari: febra, reumatism, afectiuni urinare, dispepsii, debilitate, bronsite, diabet, spermatoree, impotenta, icter, afectiuni dermatologice.

Curcuma amada:

Planta erbacee cultivata, de la care se utilizeaza rizomii.
Proprietati: Colagoge si coleretice, antidiabetice.

Recomandari: Insuficiente digestive si hepatobiliare, colecistite si colite, diabet, colesterol crescut, tensiune arteriala peste valorile normale.

Emblica officinalis:

Arbore mic, comun in India, cu scoarta verzui-cenusie neteda, exfoliata. Flori galben-verzui, fructe globuloase, 6 lobate, cu 6 seminte triunghiulare.

Proprietati: Hipopolipidemice, prevenire a efectelor toxice, scorbut, antioxidante.
Recomandari: In afectiuni virale si bacteriene, antioxidant, antistres, stimularea imunitatii, anemii, icter, dispepsii, infectii, retardari, stimularea memoriei si cresterea IQ-ului.
Informatii suplimentare si comenzi: Sursa: Star InternationalNiciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC