ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTICTermeni si ConditiiCititi cu atentie ofertele si instructiunile produselor, inainte de a efectua o comanda. In cazul in care nu sunteti pe deplin lamuriti asupra calitatilor unui produs, sunati la tel.0769.747.614.

Conditii returnare produse
. Renuntarea la cumparare. Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.
Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.
Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. 
In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientrul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
. In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut-produsul trebuie returnat sigilat;
. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea/primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;
. In cazul aparatelor de ingrijire personala si/sau a produselor de igiena personala, acestea nu pot fi returnate dupa desigilare.
Aceste dispozitii se alica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art. 4, alin.1, lit.b din O.G. 130/2000
IN CAZUL RETURNARII/INLOCUIRII PRODUSELOR CA URMARE A RENUNTARII LA CUMPARARE, COSTURILE DE RETURNARE/INLOCUIRE SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT. RENUNTAREA LA CUMPARARE IN MOD REPETAT VA PUTE FI CONSIDERATA UN ABUZ.
Nota: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, NEFOLOSIT si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, prospecte, certificari)
#Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Produsele descrise pe acest site se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate. 
Nu suntem responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.
Moisescu Corneliu Lucian - proprietar blog.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

ZEOLIT MINERALUL TERAPEUTIC